Ai vreo întrebare? Ne poți contacta la telefon: 0722 794 613

Loading...

Kaspersky Endpoint Security Cloud

992,66 lei3.164,30 lei

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Cea mai uşoară cale de a-ţi proteja afacerea, fără să-ţi sacrifici resursele IT, timpul sau bugetul.

Protejează orice dispozitiv

 • Staţii de lucru Windows şi Mac
 • Servere de fişiere Windows
 • Smartphone-uri şi tablete cu iOS şi Android
 • Comunicare şi colaborare securizată în Microsoft Office 365

Eliberează-te de dificultăţile gestionării la faţa locului

 • Soluţie găzduită
 • Gestionare din browser web
 • Disponibil în permanenţă pe cloud.kaspersky.com

Bucură-te de beneficiile cloud

 • Protecţie mai rapidă
 • Fără investiţie de capital
 • Fără nevoia de corecţii la final de săptămână
 • Reimplementează-ţi resursele
 • Plăteşte pe măsură ce creşti
 • Externalizarea prietenoasă a resurselor

Abordarea noastră bazată pe cloud înseamnă că utilizatorii tăi pot lucra în siguranţă pe orice dispozitiv şi pot colabora în siguranţă online, la locul de muncă sau acasă, de la birourile de la distanţă şi de pe teren. Iar consola noastră bazată pe cloud înseamnă că securitatea ta poate fi gestionată de oriunde şi oricând. Kaspersky Endpoint Security Cloud promovează adoptarea cloud în condiţii de siguranţă, cu Shadow IT Discovery şi protecţie pentru MS Office 365.

Iniţierea este rapidă şi uşoară, fără a fi nevoie să configurezi un server sau politicile de securitate, iar utilizatorii tăi sunt protejaţi din momentul în care intră online. Pe lângă faptul că este mai sigur, vei constata că prin Kaspersky Endpoint Security Cloud vei petrece de fapt mai puţin timp în gestionarea securităţii IT, astfel încât să poţi rămâne concentrat pe activităţi de afaceri cu prioritate ridicată.

O singură soluţie de securitate pentru toate nevoile tale de securitate IT

Tot ce ai nevoie pentru a proteja desktopurile Windows şi serverele de fişiere, dispozitivele Mac OS, telefoanele mobile iOS şi Android şi chiar Microsoft Office 365. Este uşor să te înscrii pentru un cont Kaspersky Endpoint Security Cloud şi să implementezi agenţi endpoint de la distanţă, în loc să te confrunţi cu dificultăţile asigurării de resurse hardware şi software. Beneficiezi de protecţie imediată, cu politicile predefinite elaborate de profesioniştii noştri în domeniul securităţii, precum şi de prevenirea automată a ameninţărilor şi contracararea efectelor activităţilor rău intenţionate, pentru un răspuns fără efort şi economii generale de timp.

Protejează-te, oriunde te-ai afla

Indiferent de locul în care se află biroul tău fizic astăzi şi de locul în care se află utilizatorii tăi în timp ce îşi desfăşoară activităţile, protejează-i prin intermediul consolei bazate pe cloud. Securizează birouri separate geografic, angajaţi care lucrează de acasă sau pe teren, la birourile lor sau din mers, indiferent de dispozitiv. Activează criptarea de la distanţă pentru a te asigura că datele companiei sunt sigure, chiar dacă un dispozitiv se pierde sau este furat. Un set bogat de funcţii de gestionare a dispozitivelor te ajută să te asiguri că dispozitivele mobile care nu se află la faţa locului sunt în continuare sigure şi sunt sub controlul tău.

Preia controlul resurselor cloud

Ştii sigur că utilizatorii tăi vor genera „Shadow IT” la locul de muncă cu viteza luminii, comunicând pe aplicaţii de mesagerie instantanee, partajând fişiere cu discuri cloud personale, trimiţând e-mailuri din conturile personale şi pierzând timp pe reţelele de socializare. Cunoaşte-ţi Shadow IT-ul şi păstrează controlul asupra infrastructurii tale, restricţionează serviciile cloud nesancţionate sau utilizatori particulari din reţeaua ta şi evită breşele în securitatea datelor. Între timp, permite colaborarea şi comunicarea în siguranţă în Microsoft Office 365 – protecţia pentru toate aplicaţiile sale majore este deja inclusă1 în Kaspersky Endpoint Security Cloud.