Ai vreo întrebare? Ne poți contacta la telefon: 0722 794 613

Loading...

Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT

561,61 lei1.806,40 lei

Kaspersky Endpoint Security for Business – Select

Instrumente de control puternice, granulare, combinate cu o Securitate proactiva si administrare a datelor si dispozitivelor mobile

Controale Endpoint

Control al aplicatiilor cu whitelisting dinamic – folosind reputatia fisierelor, livrata in timp real de Kaspersky Security Network, administratorii pot permite, bloca sau reglementa aplicatii, inclusiv exploatarea unui scenario whitelisting „Default Deny” intr-un mediu real sau de test. Scanarea pentru detectarea rivilegiilor, vulnerabilitatilor si controlul aplicatiilor monitorizeaza aplicatiile si le restrictioneaza pe cele care desfasoara activitati suspecte.

Control web – politici de navigare pot fi create pentru categorii prestabilite sau personalizate, asigurand o supraveghere complete si administrare eficienta.

Control al dispozitivelor – politici de date granulare ce controleaza conectarea mediilor de stocare mobile si a altor dispositive periferice, politici ce pot fi stabilite, programate si implementate folosind tipare pentru instalare simultana pe mai multe dispozitive.

Protectia serverului de fisiere

Administrata impreuna cu securitatea pentru endpointuri prin intermediul Kaspersky Security Center.

Protectie dispozitive mobile

Protectie solida pentru dispositive mobile – tehnologii avansate, proactive si asistate de cloud, combinate pentru a livra o protectie in timp real pe mai multe niveluri pentru dispozitivele mobile.

Componente pentru protectie web, anti-spam si anti-phishing care duc la sporirea securitatii dispozitivelor.

Instrument anti-furt utilizat de la distanta – Modulele Lock, Wipe, Locate, SIM Watch, Alarm, Mugshot si Full or Selective Wipe previn accesul neautorizat la datele companiei in cazul in care un dispozitiv mobil este pierdut sau furat. Permisiunile acordate administratorului si utilizatorului impreuna cu Google Cloud Management asigura o activare rapida a functiilor in caz de necesitate.

Administrare a aplicatiilor mobile – Instrumente de control pentru a limita utilizatorul in folosirea aplicatiilor whitelisted, prevenind implementarea solutiilor software nedorite sau necunoscute. Modulul „Application Wrapping” izoleaza datele companiei pe dispozitivele detinute de angajati. Criptarea suplimentara sau stergerea selectiva pot fi implementate de la distanta. Administrarea dispozitivelor mobile (MDM) – o interfata unificata pentru dispozitive Microsoft® Exchange ActiveSync si iOS cu politici de tip OTA (Over The Air). Dispozitivele Samsung KNOX for Android™- sunt si ele compatibile.

Portalul Self-Service – permite autoinregistrarea dispozitivelor detinute de angajati in reteaua companiei cu instalarea automata a certificatelor si cheilor necesare si activarea de urgenta a caracteristicilor anti-furt ale utilizatorului/posesorului, reducand astfel incarcarea administrativa a departamentului.

Kaspersky Endpoint Security for Business – SELECT include toate caracteristicile nivelului CORE.