Ai vreo întrebare? Ne poți contacta la telefon: 0722 794 613

Loading...

Kaspersky Internet Security

74,17 lei904,54 lei

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security oferă protecție exhaustivă împotriva a diferite tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor, de atacuri în rețea, tentative de phishing și mesaje spam. Diferite funcții și componente de protecție sunt disponibile ca parte a aplicației Kaspersky Internet Security pentru a vă oferi o protecție complexă.

Protecția computerului

Componentele de protecție sunt concepute pentru a proteja computerul împotriva a diferite tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor, atacuri de rețea, tentative de fraudă și mesaje spam. Fiecare tip de amenințare este gestionat de o componentă de protecție individuală (consultați descrierea componentelor din această secțiune). Puteți activa și dezactiva componentele de protecție și puteți configura setările acestora.

Pe lângă protecția în timp real furnizată de componentele de securitate, vă recomandăm scanarea regulată a computerului pentru viruși și alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibilă răspândire a programelor rău intenționate care nu fost descoperite de componentele de protecție; de exemplu, pentru că securitatea a fost setată la un nivel scăzut sau din alte motive.

Pentru a menține la zi aplicația Kaspersky Internet Security, trebuie să actualizați modulele de baze de date și de aplicații utilizate de aplicație.

Unele activități specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activității utilizatorului în sistemul de operare) sunt efectuate utilizând instrumente avansate și experți.

Următoarele componente de protecție vă protejează computerul în timp real:

Antivirus pentru fișiere

Componenta Antivirus pentru fișiere împiedică infectarea sistemului de fișiere din computer. Componenta pornește la pornirea sistemului de operare, rămâne rezidentă în memoria RAM a computerului și scanează toate fișierele deschise, salvate sau lansate pe computer și pe toate unitățile conectate. Kaspersky Internet Security interceptează orice încercare de accesare a unui fișier și scanează fișierul pentru identificarea virușilor și altor programe malware cunoscute. Accesul în continuare la fișier este permis numai dacă fișierul nu este infectat sau dacă este dezinfectat cu succes de către aplicație. Dacă, dintr-un anumit motiv, un fișier nu poate fi dezinfectat, acesta este șters. O copie a fișierului va fi mutată în Carantină când se întâmplă acest lucru. Dacă un fișier infectat este plasat în același loc în care era fișierul șters cu același nume, Carantina salvează numai copia ultimului fișier. Copia fișierului anterior cu același nume nu se salvează.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scanează mesajele de e-mail primite și expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai dacă nu conține obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web interceptează și blochează executarea de scripturi de pe site-uri web dacă acestea reprezintă o amenințare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizează întregul trafic web și blochează accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigură utilizarea în siguranță a clienților MI. Componenta protejează informațiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigură funcționarea în siguranță a diferitelor aplicații de mesagerie instantanee.

Control aplicații

Control aplicații înregistrează în jurnal acțiunile efectuate de aplicații din sistemul de operare și gestionează activitățile aplicațiilor în funcție de grupul căruia componenta li-a o aplicație. Este specificat un set de reguli pentru fiecare grup de aplicații. Aceste reguli gestionează accesul aplicațiilor la diferite resurse ale sistemului de operare.

Manager de aplicații

Managerul de aplicații vă permite să gestionați aplicații instalate pe computer și să controlați modificările pe care aplicațiile le fac în setările sistemului de operare. Anumite setări ale browserelor și ale serverelor proxy aparțin setărilor controlate.

Protecție a camerei web

Componenta Protecție a camerei web blochează accesul neautorizat la camera web și vă înștiințează că accesul a fost blocat.

Firewall

Firewall-ul asigură securitatea atunci când utilizați rețelele locale și internetul. Componenta filtrează toate activitățile de rețea utilizând două tipuri de reguli: reguli pentru aplicații și reguli pachet.

Monitor rețea

Monitorul de rețea este conceput pentru monitorizarea activității rețelei în timp real.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem derulează înapoi modificările făcute de malware sistemului de operare. Componenta asigură protecția împotriva malware-ului, inclusiv a programelor de exploatare, a programelor care blochează ecranul și a programelor de criptare a datelor pentru obținerea unor recompense în schimbul restaurării fișierelor la starea lor inițială. Nu este recomandată dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de rețea

Blocare atacuri de rețea se încarcă la pornirea sistemului de operare și urmărește traficul de rețea de intrare pentru activități caracteristice atacurilor de rețea. Când se detectează o încercare de atac asupra computerului, Kaspersky Internet Security blochează orice activitate de rețea a computerului atacator țintită împotriva computerului dvs.

Anti-Spam

Componenta Anti-Spam se integrează în clientul de e-mail instalat pe computer și scanează împotriva spam-ului toate mesajele de e-mail primite. Toate mesajele care conțin spam sunt marcate printr-un antet special. Aveți posibilitatea de a configura componenta Anti-Spam pentru a se ocupa într-un anumit mod de mesajele spam (de exemplu, să le șteargă automat sau să le mute într-un director special).

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla dacă acestea sunt incluse în lista de adrese URL de phishing. Această componentă este încorporată în Antivirusul pentru web, Anti-Spam și Antivirusul MI.

Anti-Banner

Componenta Anti-Banner blochează reclamele banner de pe site-uri web și din interfețele aplicațiilor.

Navigare privată

Componenta Navigare privată detectează solicitările trimise de către browserul către serviciile de urmărire și poate modifica solicitările trimise către serviciile de urmărire și răspunsurile primite de la serviciile de urmărire pentru a vă proteja împotriva urmăririi activității dvs. online.

Protecție financiară

Componenta Protecție financiară oferă protecția datelor confidențiale la utilizarea serviciilor de operațiuni bancare online și a sistemelor de plată și previne furtul de fonduri atunci când se realizează plăți online.

Introducere în siguranță de la tastatură

Introducere în siguranță de la tastatură furnizează protecție pentru datele personale introduse pe site-urile web împotriva înregistratoarelor de tastă. Tastatura de pe ecran împiedică interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware și protejează datele personale împotriva încercărilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

Modul Aplicații de încredere

Modul Aplicații de încredere protejează computerul de aplicațiile care au putea fi nesigure. Atunci când modul Aplicații de încredere este activat, Kaspersky Internet Security permite numai executarea aplicațiilor care sunt identificate ca fiind de încredere (de exemplu, pe baza informațiilor din Kaspersky Security Network despre o aplicație sau pe baza unei semnături digitale de încredere).

Control parental

Componenta Control parental este concepută pentru a proteja copiii și adolescenții de amenințări legate de utilizarea computerului și a Internetului.

Componenta Control parental vă permite să setați restricții flexibile pentru accesul la resurse web și aplicații pentru utilizatori diferiți în funcție de vârsta acestora. În plus, componenta Control parental permite vizualizarea rapoartelor statistice cu privire la activitățile utilizatorilor controlați.

Protecție pentru toate dispozitivele

Dacă pe un computer este instalat Kaspersky Internet Security, puteți să gestionați la distanță protecția acestui computer din portalul My Kaspersky.

Participarea la programul Protejează un prieten

Participarea la programul Protejează un prieten vă permite să primiți puncte bonus în urma partajării cu prietenii dvs. a unor linkuri către Kaspersky Internet Security. Apoi, veți putea primi un cod de activare bonus pentru Kaspersky Internet Security, în schimbul punctelor dvs. bonus.

Conexiune sigură

Kaspersky Internet Security îți protejează datele la conectarea la rețele Wi-Fi nesigure.