Ai vreo întrebare? Ne poți contacta la telefon: 0722 794 613

Loading...

Kaspersky Secure Connection

74,16 lei

Kaspersky VPN Secure Connection

Rețelele Wi-Fi publice pot fi protejate inadecvat, de exemplu dacă utilizează un protocol de criptare vulnerabil sau un nume de rețea Wi-Fi (SSID) utilizat frecvent. Atunci când faceți achiziții de pe internet prin rețele Wi-Fi nesigure, parolele dvs. și alte date confidențiale pot fi transmise în format text necriptat. Hackerii vă pot intercepta datele confidențiale, pot afla numărul cardului dvs. bancar și pot obține accesul la banii dvs. Puteți folosi Kaspersky VPN Secure Connection pentru a vă securiza conexiunea la internet.

Când vă conectați la internet, Kaspersky VPN Secure Connection verifică conexiunea dvs. În cazul în care conexiunea dvs. nu este securizată, Kaspersky VPN Secure Connection vă va solicita să activați o conexiune sigură printr-un server special alocat, aflat în țara specificată de dvs. Atunci când este activată o conexiune sigură, datele de pe un site web sunt primite întâi de serverul alocat. Kaspersky VPN Secure Connection trimite apoi datele spre dispozitivul dvs. printr-un canal de comunicare criptat.

Kaspersky VPN Secure Connection oferă următoarele avantaje:

  • Utilizarea sigură a sistemelor de plată și a site-urilor web de rezervări

    Hackerii nu vor putea intercepta numărul cardului dvs. bancar pe un site web atunci când efectuați plăți online, rezervați camere de hotel sau închiriați mașini.

  • Protejarea informațiilor dvs. secrete

    Nimeni nu va putea determina adresa IP a dispozitivului dvs. sau locația dvs.

  • Protecția confidențialității dvs.

    Nimeni nu vă va putea intercepta și citi corespondența privată de pe rețelele sociale, chaturi și site-urile web de e-mail.

Kaspersky VPN Secure Connection poate fi utilizată pentru orice tipuri de conexiuni la internet, precum conexiunile locale la internet sau conexiunile prin modemuri USB.

În mod implicit, Kaspersky VPN Secure Connection nu vă solicită să activați conexiunea sigură dacă protocolul HTTPS este utilizat pentru conectarea la un site web.

Schimbarea locației virtuale atunci când accesați site-uri web ale unor bănci sau sisteme de plată, site-uri web de rezervări, rețele sociale, chaturi și site-uri de e-mail poate avea ca rezultat declanșarea unor sisteme antifraudă (care au ca scop analizarea tranzacțiilor financiare online pentru detectarea eventualelor semne de operațiuni frauduloase).