Ai vreo întrebare? Ne poți contacta la telefon: 0722 794 613

Loading...

Kaspersky Total Security for Business

2.217,36 lei7.126,51 lei

Kaspersky Total Security for Business

Kaspersky Total Security for Business ofera cea mai completa platforma de protectie si administrare din industrie. Solutia Total Security for Business securizeaza fiecare nivel al retelei tale si include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor si protectia lor impotriva amenintarilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locatia in care se afla. Kaspersky Total Security for Business include protectia statiilor, serverelor defisiere, dispozitivelor mobile dar si a serverelor de mail gateway si de colaborare din companie.

Protectie completa impotriva programelor periculoase, ce cuprinde instrumente de criptare, eficientizare IT si implementare a politicilor.

PROTECTIE SERVER E-MAIL

Protectie anti-malware si anti-spam a traficului de e-mail pentru cele mai cunoscute sisteme de e-mail.

PROTECTIE PENTRU GATEWAY-UL DE INTERNET

Asigura protectia accesului la Internet in intreaga organizatie prin inlaturarea automata a programelor periculoase si potential ostile din traficul HTTP (S)/FTP / SMTP si POP 3.

PROTECTIE PENTRU SERVERELE DE COLABORARE

Kaspersky iti protejeaza serverele SharePoint® impotriva malware-ului, in timp ce posibilitatile de filtrare a continutului si a fisierelor ajuta la prevenirea stocarii continutului inadecvat.

TEHNOLOGII DE CRIPTARE PUTERNICE

Criptarea AES 256-bit la nivel de fisier si de disc, protejeaza datele companiei in cazul pierderii accidentale sau furtului dispozitivului, permitând schimbul sigur de date prin intermediul dispozitivelor amovibile, e-mail, retea sau web, toate fiind accesibile utilizatorului.

PROTEJAREA SPATIULUI DE STOCARE PARTAJAT

Prezenta doar a unui fisier infectat – pe oricare din serverele dumneavoastra – ar putea afecta in mod negativ toate computerele din retea. De aceea, Kaspersky Endpoint Security pentru Business SELECT ofera protectie anti-malware pentru serverele de fisiere care ruleaza Microsoft Windows sau Linux.

CONFIGURARE A SISTEMELOR SI ADMINISTRARE A PACHETELOR DE CORECTIE

Prin combinarea crearii imaginii sistemului de operare si implementare, scanarii de vulnerabilitati, administrarea automata a pachetelor de corectie, controlul accesului in retea, inventarierea si administrarea licentelor se obtine un set de instrumente integrate complet, administrate printr-o singura consola centralizata.

IMPLEMENTARE A SISTEMELOR MOBILE SI PROTECTIE PENTRU SMARTPHONE-URI SI TABLETE

Protectia bazata pe agent pentru endpoint- uri mobile, si administrarea de la distanta a politicilor pentru dispozitive si software se realizeaza prin Kaspersky MDM.

ANTI-MALWARE PUTERNIC PENTRU ENDPOINT- URI SI INSTRUMENTE FLEXIBILE DE CONTROL

Cele mai bune instrumente granulare, anti- malware, pentru control al dispozitivelor, web si al aplicatiilor.

PROTECTIE TRAFIC DE E-MAIL

Protectie a e-mail-urilor pentru cele mai recente versiuni ale importantelor platforme de e-mail si colaborare: Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino si Linux.

INTEGRARE CU KSN PENTRU PROTECtIE ANTI- SPAM

Sporeste rata de detectie datorita integrarii cu motorul Kaspersky Lab de identificare a amenintarilor, ce include tehnologii cloud (KSN).

CONTROALE ENDPOINT:CONTROL AL APLICATIILOR

Permite administratorilor IT sa stabileasca politici care permit, blocheaza sau reglementeaza aplicatii (sau categorii de aplicatii).

CONTROL AL DISPOZITIVELOR

Permite utilizatorilor sa stabileasca, programeze sau sa aplice politici de date pentru dispozitivele de stocare amovibile si alte instrumente de control al dispozitivelor periferice – conectate la USB sau la orice alt tip de magistrala.

CONTROL WEB

Instrumentele de control al utilizarii Internetului, instalate la nivel de endpoint, urmaresc activitatea utilizatorului – fie ca este sau nu conectat la reteaua companiei.

WHITELISTING DINAMIC

Reputatia fisierelor, livrata in timp real de catre Kaspersky Security Network, se asigura ca aplicatiile aprobate nu sunt infectate cu malware si ajuta la cresterea productivitatii utilizatorului.

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE:TEHNOLOGII ANTI-MALWARE INOVATIVE

Detectia bazata pe semnaturi, proactiva si care utilizeaza tehnologiile cloud, duce la o protectie in timp real. Un browser sigur si un modul anti-spam sporesc nivelul de securitate.

INSTALARE OVER THE AIR (OTA) CU PLANIFICARE PREALABILA

Posibilitatea de a preconfigura si instala aplicatiile in mod centralizat, folosind SMS-ul, email-ul si PC- ul.

INSTRUMENTE ANTI-FURT UTILIZATE DE LA DISTANTA

Modulele SIM-Watch, Remote Lock, Wipe si Find previn accesul neautorizat la datele companiei, in cazul in care un dispozitiv mobil este pierdut sau furat.

CONTROLUL APLICATIILOR PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE

Monitorizeaza aplicatiile instalate pe un dispozitiv mobil in conformitate cu politicile de grup prestabilite. Include un grup de „Aplicatii obligatorii”.

SUPORT PENTRU DISPOZITIVELE DETINUTE DE ANGAJATI

Datele companiei si aplicatiile sunt izolate in containere criptate ce sunt accesibile pentru utilizator. Aceste date pot fi sterse separat.

PROTEJAREA MEDIILOR DE SERVERE DE FISIERE MULTI-PLATFORMA

Cu motorul sau antivirus puternic, Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT ofera o protectie anti-malware de clasa mondiala de pentru serverele de fisiere care folosesc Windows, Linux sau FreeBSD. in plus, procesele de scanare optimizate Kaspersky ne asigura ca nu exista nici un impact semnificativ asupra performantei sistemelor voastre. Aplicatia protejeaza serverele terminale – Citrix sau Microsoft – si, de asemenea, ruleaza pe servere cluster.

ADMINISTRARE IMBUNATATITA SI RAPORTARE

Kaspersky recunoaste ca fiecare minut petrecut cu administrarea si raportarea, este timpul pe care l-ai putea dedica activitatilor de importanta strategica. De aceea, Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT ofera instrumente de management usor de utilizat si rapoarte clare – astfel incât sa obtineti, acces usor rapid la controalele si informatii care va pot ajuta pentru a imbunatati securitatea.

SECURITATE DE INCREDERE

In cazul unei erori de sistem, protectie anti-malware Kaspersky va reporni in mod automat atunci când sistemul reporneste.

SUPORT PENTRU VIRTUALIZARE – PENTRU SERVERELE DE FISIERE BAZATE PE WINDOWS

Solutia de securitate Kaspersky pentru serverele de fisiere a obtinut certificarea VMware Ready.

CRIPTARE COMPLETA

Alege criptarea intregului disc sau doar la nivel de fisiere, sustinuta de Advanced Encryption Standard (AES) cu 256 biti, pentru a-ti securiza informatiile confidentiale de afaceri, in cazul furtului sau pierderii dispozitivului.

SCHIMB DE DATE SIGUR

Realizeaza pachete criptate si cu extragere automata pentru a te asigura ca informatiile sunt protejate atunci când sunt distribuite prin dispozitive amovibile, e-mail, retea sau web.

SUPORT PENTRU DISPOZITIVE AMOVIBILE

Sporeste nivelul securitatii prin politici care impun criptarea datelor pe dispozitive amovibile.

TRANSPARENTA PENTRU UTILIZATORII FINALI

Solutia de criptare Kaspersky este unitara si invizibila utilizatorilor, fara impact advers asupra productivitatii. De asemenea, nu exista impact nici asupra setarilor aplicatiei sau actualizarilor.

ADMINISTRARE A PACHETELOR DE CORECTIE

Scanare avansata si in profunzime pentru identificarea vulnerabilitatilor, combinata cu distributia automata a pachetelor de corectie.

INSTALARE A IMAGINILOR SISTEMULUI DE OPERARE SI APLICATIILOR

Realizare, stocare si instalare usoara a imaginilor de sistem dintr-o locatie centrala. Perfect pentru migrarea la Microsoft® Windows® 8.

INSTALARE LA DISTANTA A SOFTWARE-ULUI

Instalare centralizata a software-ului pe masinile clientilor, chiar si pe cele aflate in sucursale.

CONTROLUL ACCESULUI IN RETEA (NAC)

Cu ajutorul modulul Control al accesului in retea (NAC), poti realiza o politica de retea dedicata vizitatorilor. Dispozitivele vizitatorilor (inclusiv dispozitivele mobile) sunt recunoscute automat si trimise catre un portal al companiei, unde parola de identificare corecta le permite sa utilizeze resursele pe care tu le-ai aprobat.

CONTROL HARDWARE, SOFTWARE SI AL LICENTEI

Rapoartele privind inventarierea dispozitivelor hardware si produselor software permit pastrarea controlului asupra obligatiilor licentelor software. Astfel, poti reduce costurile prin planificarea centralizata a drepturilor produselor software.

SERVERE DE E-MAIL:PROTECTIE TRAFIC DE E-MAIL

Protectie a e-mail-urilor pentru cele mai recente versiuni ale importantelor platforme de e-mail si colaborare: Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino si Linux.

INTEGRARE CU KSN PENTRU PROTECtIE ANTI- SPAM

Sporeste rata de detectie datorita integrarii cu motorul Kaspersky Lab de identificare a amenintarilor, ce include tehnologii cloud (KSN).

INCARCARE REDUSA A TRAFICULUI

Filtrarea cloud, inteligenta a spam-ului reduce semnificativ incarcarea traficului.

OPTIMIZAREA RESURSELOR SISTEMULUI

incarcarea sistemului este redusa datorita noului motor antivirus, echilibrarii utilizarii resurselor serverului si excluderilor de la scanare

GATEWAY DE INTERNET:PERFORMANTA CRESCUTA

Un puternic motor antivirus impreuna cu tehnologia de scanare inteligenta, optimizata si cu echilibrarea sarcinii serverului, reduc cantitatea de resurse necesare pentru scanarea antivirus.

COMPATIBILITATE CU MULTIPLE PLATFORME

Kaspersky Security for Internet Gateway este compatibil cu cele mai cunoscute gateway-uri pe platforme Windows si Linux.

COLABORARE:FILTRARE CONTINUT

Ajuta la prevenirea incarcarilor externe neautorizate, implementând politicile de comunicatie interne si blocând stocarea
fisierelor inadecvate in functie de tipul fisierului sau de continutul textului.

BARIERA ANTI-MALWARE PENTRU FERMELE SHAREPOINT

Utilizeaza tehnologii inovatoare create pentru a identifica si bloca in timp real, incercarile programelor periculoase de incarcare si descarcare.