Serviciile noastre

Sprijinim clienții noștri in tot procesul, de la căutarea unei soluții de securitate pana la instalare și dezvoltare continuă. Ne adresăm tuturor, de la utilizatori Home până la mediul Corporate.

Serviciile noastre

Ce oferim clienților noștri?

Lumea digitală poate fi complicată. De aceea noi oferim clienților noștri tot suportul de care au nevoie pentru a se proteja în mediul online.

Consultanță gratuită

Te ajutăm să descoperi produsele partenerilor noștri și să găsești soluția potrivită nevoilor tale. Chiar dacă nu ai cumpărat încă de la noi, îți oferim posibilitatea unei discuții gratuite, menite să te ajute să iei cea mai bună decizie.

Suport tehnic

Ne ocupăm de instalarea, configurarea, și de orice problemă ai avea cu produsele de la noi. Totul se întâmplă de la distanță, oricând ai tu nevoie. Fără timp de așteptare, tichete de suport, sau alte procese îndelungate. Ne suni și noi rezolvăm problema simplu și rapid.

Reînnoirea licențelor

Pentru a-ți asigura o protecție fără întreruperi, avem grijă să te anunțam când expiră licențele tale actuale. Apoi, îți oferim posibilitatea de reînnoire fără ca tu sa mai cauți online licențele destinate reînnoirii. Totul pentru ca tu să fii lipsit de griji.

Adaptabilitate

Știm că uneori lucrurile se schimbă, mai ales in mediul online. Noi avem grijă de orice schimbare în preferințele sau device-urile tale, cât și în modul tău de lucru. Te ajutăm să te adaptezi la orice situație, fără costuri suplimentare, în cel mai scurt timp.

Parteneriat long-term

Suntem alături de clienții noștri pe termen lung. Astfel putem garanta nu doar protecția lor în lumea digitală, ci și adaptabilitatea la cele mai noi trenduri, tehnologii, produse și servicii. Partenerii de încredere sunt cheia succesului, în special în era online.

Servicii Suplimentare

INTERCRIS este o agenție digitală și de inovație ce oferă multe alte produse și servicii, ce ajută companii și consumatori să se dezvolte în lumea digitală. Pentru orice alte nevoi online a-ți avea, nu ezitați să ne contactați. Discuțiile cu noi sunt gratuite.

Hai să vorbim

cum lucrăm

Modul nostru de lucru

Pentru a ne asigura că fiecare client beneficiază de cea mai bună soluție pentru el, indiferent de nivelul acestuia, oferim consultanță gratuită pentru a înțelege mai bine nevoile și situația fiecăruia.

Consultanță inițială

Fie că ești în căutare de un antivirus sau deja ai achiziționat o soluție de securitate, noi te vom ajuta pe mai departe, gratuit. Doar dă-ne un email sau un telefon, și vom discuta tot ce este necesar pentru a-ți asigura cea mai bună protecție în lumea digitală.

Achiziționarea soluției adaptate nevoilor tale

Pe acest site la secțiunea Shop vei găsi o gamă largă de produse antivirus destinate tuturor tipurilor de clienți: de la produse pentru calculatoare și smartphone-uri personale, până la soluții de business pentru servere și companii cu o varietate de device-uri. Filtrează produsele după nevoile tale și nu ezita să ne contactezi dacă ai orice nelămurire.

Instalare și configurare

După ce ai cumpărat produsul perfect pentru nevoile tale, noi te ajutăm să îl instalezi cum trebuie, ca tu sa fii sigur că ești protejat in mediul online. Ne conectăm de la distanță la device-urile tale și ne asigurăm că totul funcționează cum îți dorești tu. Nu va trebui să îți bați capul cu toate opțiunile disponibile în produsele antivirus, ci doar să ne povestești despre activitățile tale din online, iar noi ne vom ocupa de restul.

Îmbunătățire continuă și adaptare

Încercăm să menținem o legătură strânsă cu toți clienții noștri și oferim servicii de monitorizare, îmbunătățire și adaptare continuă. Astfel putem asigura funcționarea optimă a produselor și serviciilor vândute de noi pe termen lung. Te vom ajuta și dacă situația și nevoile tale se schimbă, oferindu-ți alternative perfecte pentru tine.

Servicii Antivirus Shop by Intercris

Partenerii noștrii

Kaspersky
G Data

Încă nu ești sigur?

Și îți vom răspunde la orice întrebare. îți stăm la dispoziție de luni până vineri între 09:00 și 18:00